Access Bars session

Overstimuleringer er et tegn på , at noget er i ubalance

 

Har dit sensitive barn ondt i maven, kæmper dit barn med bekymringer, har dit barn dårligt selvværd eller har svært ved at sove.

Har dit skønne barn svært ved at danne relationer eller bare har det svært, så er Access Bars noget for dit barn.

Access Bars skaber klarhed, lethed og mere ro i krop og sind.

Bars er en blid og afslappende kropsbehandling. Under en Access Bars session får dit barn mulighed for at slippe de tanker, følelser og overbevisninger som tynger. Det som dræner og tynger neutraliseres, så dit barn kan skabe en hverdag fra et mere selvkærligt sted.

På kærligt vis afbalanceres hjernebølgerne, så dit barn igen genfinder sin indre balance, glæde og harmoni.

 

Under behandlingen berøres 32 punkter på hovedet blidt. Hvert punkt repræsenterer et overordnet tema i livet.

 

 

 

 

 

 

Glæde  – Indre ro – selvindsigt – kommunikation – relationer

 

Under en Access Bars session får dit barn mulighed for at slippe de tanker, følelser og overbevisninger som tynger. Det som dræner og tynger neutraliseres, så dit barn kan skabe en hverdag fra et mere selvkærligt sted.

Der kommer luft mellem tankerne og plads i hovedet. Kroppen får lov til at slippe tyngden, de fysiske spændinger, så der igen kommer lethed i krop og sind.

De tanker og følelser som forhindringer sensitiv trivsel viskes kærligt væk med Access Bars – uden at du eller dit barn behøver vide hvordan. Uden at dit barn skal tænke sig til løsningen, så åbnes der stille og roligt nye døre. Ny døre til at være et sensitivt barn i trivsel.

 

Dit skønne sensitive barn kan få lov til at være som den det i virkeligheden er, uden overstimuleringer, uden frygt, sorg, uden stress og jag.

Access Bars sessions skaber en dyb forandring, på det indre og ydre plan.

 

Din vej til at hjælpe dit barn på en omsorgsfuld og kærlig måde begynder her.

 

Pris 700 kr. for en session / 3 sessions 1800 kr.