Meditationer

  • 0

Meditationer

Category : Ikke kategoriseret

Meditationer til børn

Giv dit sensitive barn en pause med en guidet meditation.

Børn har brug for pauser specielt særligt sensitive børn. Pauser til blot at være, pause til at være nysgerrig på at mærke sig selv, sine følelser og sin krop. Der er brug for pauser til at afklimatisere og til at genoplade.

Undersøgelser at alle mennesker modtager 11 millioner input i sekundet deraf kan vi kognitivt håndtere 3-5 af disse input alt efter stress niveauet. Særligt sensitive børn og voksne sanser disse input på et dybere og mere intenst plan, derfor er afklimatisering af disse input yderst vigtigt for at være i trivsel som særligt sensitiv.

Selv om du prøver at skåne dit barn, så er der input alle vegne – ting, som dit barn skal forholde sig til.

 

Særligt sensitive børn har ekstra gavn af de pauser, da de har ekstra svært ved at lukke omgivelserne ude. De opfanger andres kropssprog, andres følelsesmæssige tilstand og stemninger mere intenst. Det skaber en fysisk og mental stresstilstand i både krop og sind, som påvirker trivslen i hverdagen. Den stresstilstand i kroppen kan guidede meditationer afhjælpe.

 

Jeg har indtalt 2 CD’er til sensitive børn i alderen 5-12 år, hvor dit barn lærer at slappe af, give slip, mærke sig selv og sine egne behov. Det betyder, at meditationerne har en dyb selvafbalancerende virkning på dit barn.

Meditationer til børn

Regnbuer, Magi & Kærlighed

Regnbuer, Magi & Kærlighed som er mit ene album med meditationer til børn indeholder 5 skønne guidede meditationer, som åbner op for et sted med magiske regnbuer, sommerfugle og pensler, som danser og leger mens de maler med lilla, røde og orange farver.

Pris 79 kr. for albummet med 5 guidede børnemeditationer 

Meditation 1: Rejsen til regnbuernes land

En rejse over regnbuen, som sender dit barn trygt i drømmeland fyldt med en legende let energi.

Det er en skøn meditation fyldt med farver som samtidig med er en afbalancering af dit barns krop, samt energicentre, chakraerne, som alle påvirkes af vores følelsesmæssige tilstand.

Varighed 11 minutter.

Meditation 2: De magiske pensler

Meditationen hjælper dit barn til at få en dyb og en skøn kropsbevidsthed. Den afbalancerer dit barns aura og energifelt hvor andre menneskers energi opfanges samt lagres. Meditationen skaber en indre ro i kroppen samtidig med en fornemmelse af at blive hel og derved blive stærkere.

Varighed 11 minutter.

Meditation 3: Stemmen i mit hjerte

Meditationen forbinder dit barn med sit hjerte og den indre stemme, som blidt hvisker til os alle. Den styrker dit barns bevidsthed om, at alle svar findes i os selv og at mærke sit hjerte er vigtigt i en verden som har primært har fokus på at tænke sig til sit svar – særligt sensitive skal sanse sig til hvad der er rigtigt for dem. 

Varighed 10 minutter.

Meditation 4: Sommerfuglens rejse

Sommerfuglens rejse er skøn bodyscan, hvor dit barn møder sin egen helt specielle sommerfugl, som blidt hjælper dit barn til at få en dyb ro i kroppen. I meditationen guides dit barn at til at trække sin egen energi tilbage til sig selv og derved bliver dit barn bliver bedre til at mærke sig selv og sin fysiske krop. 

Mange børn oplever at det bliver det nemmere at sove samtidig med at deres kropslig ubehag og følelser som der ellers ikke kan sættes ord på forsvinder. 

Varighed 14 minutter.

Meditation 5: Tillid til at være dig

Meditationen guider dit barn til at forstærke den indre følelse af tillid. Tillid til sig selv, det som ses, høres og udtrykkes på anden vis. 

Varighed 19 minutter.

Giver du dig selv og dit barn nok pauser?

Med mine børnemeditationer  dit barn til at styrke selvomsorgen og skabe et rum hvor der er plads til blot at være tilstede. Uden krav, forventninger eller et tidspres. Pauser er altafgørende for ALLE mennesker. 

Som forældre til særligt sensitive børn er det vores fineste opgave at give børnene plads til at gro og vokse sig store mens de udvikler sig til at være den skønneste udgave af dem selv. 

Børnemeditationer er en  powerfuld måde at lære børn fra en tidlig alder om at mærke sit hjerte kropsbevidsthed, om indre ro og den mere mindful tilgang til livet, som er den idelle måde at leve på som særligt sensitiv. 

Slow Living er det hvor hverdags magien skabes som særligt sensitiv.

Skab rum til at være dig

På denne cd er der 5 skønne guidede meditationer, som åbner op for, at dit sensitive barn mærker og sanser sig selv.

Meditation 1: Åndedrættet

Denne guidet meditation hjælpe dit barn til at mærke sig selv, mærke åndedrættet og den dybe ro, som at trække vejret bevidst skaber. Det mest beroligende og helende redskab mennesker har er åndedrættet. Det hjælper at komme fra hovedet ned i kroppen for igen kunne mærke sig selv og sine behov.

Varighed 10 minutter

Meditation 2: Det magiske lyserøde tæppe

Det Magiske lyserøde tæppe vækker en dyb indre ro, tryghed og følelse af at alting er okay, så det er trygt at sove. Ordene og energien sender hurtigt og kærligt dit barn i drømmeland. Denne guidet healingsmeditation er skabt på energien fra en rosakvarts, som den mest kærlige og blide krystal og et helt perfekt match til særligt sensitive.

Meditationen er god at bruge hvis dit barn har svært ved at falde til ro eller har svært ved at sove efter en dag som kan have skabt overstimulering.

Varighed 13 minutter

Meditation 3: Puslespillet

En skøn guidet meditation, som hjælper dit barn til at genskabe den indre balance, så dit barn står stærkere i sin egen energi. Puslespillet skaber en dyb fornemmelse af indre ro, styrke og kropsbevidsthed. Dit barn guides til at trække sin egen energi tilbage, så vejret igen kan trækkes dybt og den indre ro kan sprede sig i kroppen igen.

Denne meditation er fantastisk børn som rigtig gerne vil sørge for at alle omkring dem har det godt, så de nemt kommer til at stå med et alt for åbent energifelt og derved nemmere bliver overstimuleret og følelsesmæssigt svingende.

Varighed 18 min. 

Meditation 4: Slip andres energier

I denne skønne meditation, støtter dit barn i at slippe. Slippe alt det som har ophobet sig i tankerne og i maven, som dræner, som skaber uro. Dit barn guides til at slippe bekymring. Dit barn støttes til at slippe de usynlige aftryk fra andre mennesker, som ligger i kroppen og de energilag som ligger uden for kroppen.

Bliver dit barn nemt vil at blive drænet af mange mennesker eller sociale arrangementer, så er denne meditation et hit.

Varighed 9 min.

Meditation 5: Find din indre superhelt

En skøn meditation til dit barn, som lider af dårligt selvværd og som har svært ved at tro på sig selv. I den guidet meditation mærker dit barn krigers styrke og løvens mod.

Dit barn finder ud af at det også rummer mod og styrke. Modet og styrken til at være sig selv.

Varighed 9 minutter

Feedback:

Heidie´s stemme bringer krop og sjæl ned i gear og ind til det stille sted, der bor i os alle.
En aften, hvor børnene ikke kunne falde til ro, satte jeg Heidie´s meditation på. Overraskende hurtigt var der ro og min lille søn var langt væk i drømmeland.

Mine børn og jeg kan på alle måder anbefale Heidie´s meditationer.
Heidie´s stemme forplanter en ro i krop og sjæl, hos både voksne og børn.

Kirsten, Mor til to krudtugler

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Hvor er det magiske lyserøde tæppe en dejlig meditation. Ea ligger helt stille og lytter med. Vi har brugt den de sidste to aftener og hun sover inden den er færdig”.

Tusind tak. 

Mor til Ea 

⭐⭐⭐⭐⭐


Leave a Reply