Bog Duft dig glad

særligt sensitive og æteriske olier

Jeg møder mange særligt sensitive børn og voksne som er overstimuleret og kæmper med tankemylder.

Jeg har selv været en af dem – Særligt sensitiv og overstimuleret.

En er måderne at komme ud af den onde cirkel er med rene æteriske olier.

Duft dig glad med æteriske olier er min bog om hvordan du som særligt sensitiv på en enkelt måde kan få mere ro og overskud i hverdagen.

Bogen henvender sig til dig som søger inspiration og indsigt i at skabe en mere trivsel ien hverdag som sensitiv familie.

Alt for mange sensitive børn og familier kæmper med overstimuleringer, bekymringer, tankemylder og har rigtig svært ved at sove og mærke den indre ro.

Derfor skrev jeg denne bog til sensitive familier, for det er muligt at ændre det.

Feedback

Jeg kan varmt anbefale hendes bog ❤️ Køb den og Duft dig glad

Isabella 

Da jeg så en bog med titlen “Duft dig glad” var jeg ikke tvivl om at den skulle jeg have og jeg blev bestemt ikke skuffet. Den er skrevet af et så sensitivt menneske at man næsten kan dufte olierne i ordene og mærke deres virkning.

Bogen svarer på mange af de spørgsmål man har enten som nybegynder af æteriske olier eller som den mere erfarne.

Jeg kan varmt anbefale Heidie Kosiaras bog

Heidie har skrevet en bog – duft dig glad med æteriske olier.

En bog, der en “must have” for alle, der elsker æteriske olier, og som ønsker en dyb indføring i, hvordan du kan dufte dig glad.

Bogen er skrevet i et sprog, så alle kan være med, og den indeholder SÅ meget brugbar viden. Den har både viden om, hvordan de æteriske olier påvirker din hjerne og krop , men der er også masser af konkret viden om mange af de forskellige æteriske olier.

Jeg har selv brugt æteriske olier i 6 år, men denne bog, tog min viden et niveau højere. Jeg fik masser af aha oplevelser, og er du som jeg en særlig sensitiv type, så vil du elske denne bog – intet mindre 🙂

 

Anni Rønnow

særligt sensitiv | mindsk overstimuling og tankemylder med æteriske olier

Bestil din bog her

Sådan kan du bruge æteriske olier

Når du dufter til æteriske olier så påvirker du dit limbiske system og amygdala.

Amygdala er dit følelsesmæssige center i din hjerne. Det er den del af hjernen som bestemmer om du er usikker, tvivler, er bange eller kritiserer dig selv.

Med andre ord den styrer hvordan du har det følelsesmæssigt !

Amygdal gemmer på følelsemæssige erfaringer fra din fortid, den styrer din her-og-nu reaktion, dit stress niveau og har indvirkning på om din krop hormonelt er i balance.

Dufte påvirker dine følelser

Er du bevidst om, at du har om en tilbagevendende følelse, så kan bogen Duft dig glad hjælpe dig med at ændre det. Det kan være følelser som:

Vrede,

Afmagt,

Frustration

I bogen kommer jeg med forslag til, hvilke æteriske olier der kan hjælpe dig, hvis dit barn føler sig utryg, overvældet, kæmper med dårligt selvværd eller har har det svært på anden måde.

Ialt er der +100 beskrevet følelser og adfærdsmønstre og hvilke æteriske olier som jeg anbefaler.

Med bogen Duft dig glad kan du hjælpe dig selv eller din familie til at ændre de steder i hverdagen, hvor der er tilbagevendende tunge tanker, frustrationer eller konflikter som dræner jer.

Skab en ny stemning i hjemmet

Særligt sensitive påvirkes meget af omgivelserne og det kan være utroligt svært at forblive upåvirket hvis andre ikke har det godt. Det kræver overskud. De æteriske olier er fantastiske til at skabe en ny stemning. Du kan på de svære dage være på forkant med frustrationer omkring sengetid eller når det er tid til lektielæsning. Støtte op om dit barn med en duft som styrker selvværdet, støtter søvnen eller den indre ro.

Hvordan du gør det nemmere, beskriver jeg i bogen.

De-stress

Sleep tight

Girl Power

Peace and Calm

Living by Heart

Er opskrifter på nogle af de æteriske olieblends som jeg i bogen foreslår I kan bruge derhjemme.

Duft dig glad ebog

Duft dig glad som ebog, du har mulighed for at bestille bogen som ebog, så får du direkte adgang til bogen og kan have den med på farten.

Bestil som Ebog

Mindsk overstimulering med æteriske olier

”Som særligt sensitiv kender jeg til de udfordringer, der er både som sensitivt barn og som voksen. Jeg ved, hvor overvældende verden kan være, når alting opleves stærkere og dybere end hos mange andre. Da jeg mødte de æteriske olier, fandt jeg en anden ro i mig selv end jeg havde oplevet før.

De æteriske olier er for mig min måde at skabe emotionel frihed i mit indre. Som empat behøver jeg ikke længere at mærke andre mennesker så dybt, at deres følelser og fysiske smerter bliver til mine. Jeg kan nemmere forblive i min egen energi.

Med olierne har jeg skabe et kærligt fundament af indre ro, tryghed og glæde.

Den viden, jeg har om æteriske oliers positive indvirkning på den fysiske og emotionelle trivsel, vil jeg gerne dele. Dele til inspiration til de mennesker som jeg ser, kæmper med dårligt selvværd, udbrændthed, tankemylder og hyppige overstimuleringer.”

Heidie Kosiara