Bog

særligt sensitive og æteriske olier

 

Jeg møder mange særligt sensitive som er overstimuleret og kæmper med tankemylder.

Duft dig glad med æteriske olier er min bog om hvordan du som særligt sensitiv på en enkelt måde kan få mere glæde i hverdagen.

 

Bogen henvender sig til dig som søger andre muligheder, som søger inspiration og indsigt i at skabe en mere velfungerende hverdag som en sensitiv familie.

Alt for mange sensitive børn og familier kæmper med overstimuleringer, bekymringer, tankemylder og har rigtig svært ved at sove og mærke den indre ro.

Derfor skrev jeg denne bog til sensitive familier, for det er muligt at ændre det.

 

Da jeg så en bog med titlen “Duft dig glad” var jeg ikke tvivl om at den skulle jeg have og jeg blev bestemt ikke skuffet. Den er skrevet af et så sensitivt menneske at man næsten kan dufte olierne i ordene og mærke deres virkning.

Bogen svarer på mange af de spørgsmål man har enten som nybegynder af æteriske olier eller som den mere erfarne.

Jeg kan varmt anbefale Heidie Kosiaras bog

 

særligt sensitiv | mindsk overstimuling og tankemylder med æteriske olier

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestil din bog her

 

Sådan kan du bruge æteriske olier

Det er meget enkelt.

Når du dufter til æteriske olier så påvirker du dit limbiske system og amygdala.

Amygdala er dit følelsesmæssige center i din hjerne. Det er den del af hjernen som bestemmer om du er usikker, tvivler, er bange eller kritisere dig selv.

Amygdal gemmer på følelsemæssige erfaringer fra din fortid, den styrer din her-og-nu reaktion, dit stress niveau og har indvirkning på din hormonelle balance.

Med andre ord den styrer hvordan du har det følelsesmæssigt !

Dufte påvirker dine følelser

Er du bevidst om, at du har om en tilbagevendende følelse, som kan Duft dig glad hjælpe dig med at ændre det.

I bogen kommer jeg med forslag til, hvilke æteriske olier der kan hjælpe dig, hvis dit barn føler sig overvældet, utryg, kæmper med dårligt selvværd eller har har det svært på anden måde. Ialt er der +100 beskrevet følelser og adfærdsmønstre og hvilke æteriske olier som jeg anbefaler.

Med ”Duft dig glad” kan du hjælpe dig selv eller din familie til at ændre de steder i hverdagen, hvor der er tilbagevendende konflikter eller ting, som dræner jer som familie.

 

Skab en ny stemning i hjemmet

Stemningen i hjemmet er altagørende for resten af dagen. Særligt sensitive påvirkes meget af omgivelserne og det kan være utroligt svært at blive i sig selv. Det kræver overskud og bevidste valg. De æteriske olier er fantastiske til at skabe en ny stemning, være på forkant med konflikter omkring sengetid eller når det er tid til lektielæsning.

 

De-stress

Sleep tight

Girl Power

Peace and Calm

Living by Heart

Er opskrifter på nogle af de æteriske olieblends som jeg i bogen foreslår I kan bruge derhjemme.

 

Duft dig glad ebog

Duft dig glad som ebog, du har mulighed for at bestille bogen som ebog, så får du direkte adgang til bogen og kan have den med på farten.

 

Bestil som Ebog

 

”Som særligt sensitiv kender jeg til de udfordringer, der er både som sensitivt barn og som voksen. Jeg ved, hvor overvældende verden kan være, når alting opleves stærkere og dybere end hos mange andre. Da jeg mødte de æteriske olier, fandt jeg en anden ro i mig selv end jeg havde oplevet før.

De æteriske olier er for mig min måde at skabe emotionel frihed i mit indre. Som empat behøver jeg ikke længere at mærke andre mennesker så dybt, at deres følelser og fysiske smerter bliver til mine. Jeg kan nemmere forblive i min egen energi.

Med olierne har jeg skabe et kærligt fundament af indre ro, tryghed og glæde.

Den viden, jeg har om æteriske oliers positive indvirkning på den fysiske og emotionelle trivsel, vil jeg gerne dele. Dele til inspiration til de mennesker som jeg ser, kæmper med dårligt selvværd, udbrændthed, tankemylder og hyppige overstimuleringer.”

Heidie Kosiara