Den sensitive pige

De sensitive pigers helt unikke gave er at opfange andres tanker og følelser.
Det er en kæmpe gave som samtidig kan være meget overvældende. 

De sensitive f
år ofte tildelt en rolle som en slags mini Moder Teresa.
Hende som er den søde pige, hende som omfavner alle, rummer alle og er konfliktløseren.

De sensitive piger kommer nogle gange til at bære en tung byrde at passe på andre, sørge for at andre trives. Blot fordi at hun har et naturtalent for det.

Omgivelserne opmuntrer hende til at sørge for andre, ved at rose hende når hun gør noget godt for andre og får dem til at føle sig veltilpas. 


De sensitive pige har ofte svært ved at sige fra. Hendes stolthed og behov for ikke at være til besvær får hende til at tie om sine egne behov.  
Det at få ros, at få anerkendelse og føle sig elsket er i bund og grund et behov alle mennesker har brug for.

For de sensitive piger bliver det nogle gange en måde at skabe deres liv på.
At skabe andres liv i stedet for sit eget.
Hun udvikler et pleaser gen og på sigt bliver hun den gode veninde og kollega som alle læsser deres problemer over på.

Hun bliver nemt forskrækket over andres reaktioner og reagerer intenst hvis der er konflikter blandt de mennesker hun holder af.
Når andre reagerer så fyldes hun med skyldfølelse over at være en del af situationen også selvom det ikke er hende som skabte den eller var en del af den.

De sensitive piger er af natur fantastisk til at lytte og være en stor støtte i svære situationer. Ofte kommer hun blot til at glemme sig selv, hun blive hende den stærke.

Sensitive piger er stærke 


Sensitive piger er stærke, blot de lærer at nære sig selv, lærer at trække sig tilbage og forbinde sig til sit hjerte. Så de er i den nærende feminine energi, der hvor de står stærkt og selvkærligt.


Støt hende i at hun er skaber af sit eget liv, at hendes styrke ligger i hendes evne til at mærke og sanse. Lær hende at hendes største gave til andre er at være sig selv.

De sensitive piger har lige som den sensitive dreng brug for kærlige og omsorgsfulde rollemodeller. Rollemodeller der har indsigten og modet til at skabe en kærligere og mere bevidst verden.

De sensitive piger har brug for en kærlig opvækst fyldt med tryghed, rummelighed og forståelse for deres måde at se livet på.
Hun har brug for nærvær, omsorg, kys og kram. Hun har brug for at få at vide at hun er et helt fantastisk menneske.

Giv de sensitive piger plads til at være prinsesser, som vokser og gror til smukke stærke og selvkærlige kvinder. Kvinder som kan mærke sig selv og ser alle de vidunderlige gaver som hun deler ud af, ved at være tro overfor sig selv.

Giv sensitive piger plads til at være sig selv

Giv de sensitive piger pauser til blot at være, lad hende lege, lad hende danse så hun kan mærke den healende og opløftende energi det skabe at mærke sig selv.


Lær hende at latter healer alt, at kærligheden til hende selv kommer inde fra hendes hjerte. Lær hende at hun er værd at elske for den hun er, ikke for det hun gør.

Støt de sensitive piger til at vokse op og bliver til kvinder, der ikke går på kompromis med sig selv og egne behov.
Lad os skabe verden hvor der er plads til alle og at alle er lige præcis som de skal være – helt unikke.