Meditationer

Meditationer til børn

Giv dit sensitive barn en pause med en guidet meditation.

Børn har brug for pauser specielt særligt sensitive børn.

Pauser til blot at være, pause til at være nysgerrig på at mærke sig selv, sine følelser og sin krop. Der er brug for pauser til at afklimatisere og til at genoplade.

Undersøgelser at alle mennesker modtager 11 millioner input i sekundet deraf kan vi kognitivt håndtere 3-5 af disse input alt efter stress niveauet. Særligt sensitive børn og voksne sanser disse input på et dybere og mere intenst plan, derfor er afklimatisering af disse input yderst vigtigt for at være i trivsel som særligt sensitiv.

Selv om du prøver at skåne dit barn, så er der input alle vegne – ting, som dit barn skal forholde sig til.

 

Særligt sensitive børn har ekstra gavn af de pauser, da de har ekstra svært ved at lukke omgivelserne ude. De opfanger andres kropssprog, andres følelsesmæssige tilstand og stemninger mere intenst. Det skaber en fysisk og mental stresstilstand i både krop og sind, som påvirker trivslen i hverdagen. Den stresstilstand i kroppen kan guidede meditationer afhjælpe.

 

Jeg har indtalt 2 CD’er til sensitive børn i alderen 5-12 år, hvor dit barn lærer at slappe af, give slip, mærke sig selv og sine egne behov. Det betyder, at meditationerne har en dyb selvafbalancerende virkning på dit barn

 

Regnbuer, Magi & Kærlighed

Regnbuer, Magi & Kærlighed som er mit ene album med meditationer til børn indeholder 5 skønne guidede meditationer, som åbner op for et sted med magiske regnbuer, sommerfugle og pensler, som danser og leger mens de maler med lilla, røde og orange farver.

Pris 79 kr. for albummet med 5 guidede meditationer 

Meditation 1: Rejsen til regnbuernes land

En rejse over regnbuen, som sender dit barn trygt i drømmeland fyldt med en legende let energi.

Det er en skøn meditation fyldt med farver som samtidig med er en afbalancering af dit barns krop, samt energicentre, chakraerne, som alle påvirkes af vores følelsesmæssige tilstand.

Varighed 11 minutter

Meditation 2: De magiske pensler

Meditationen hjælper dit barn til at få en dyb og en skøn kropsbevidsthed. Den afbalancerer dit barns aura og energifelt hvor andre menneskers energi opfanges samt lagres. Meditationen skaber en indre ro i kroppen samtidig med en fornemmelse af at blive hel og derved blive stærkere.

Varighed 11 minutter.

Meditation 3: Stemmen i mit hjerte

Meditationen forbinder dit barn med sit hjerte og den indre stemme, som blidt hvisker til os alle. Den styrker dit barns bevidsthed om, at alle svar findes i os selv og at mærke sit hjerte er vigtigt i en verden som har primært har fokus på at tænke sig til sit svar – særligt sensitive skal sanse sig til hvad der er rigtigt for dem. 

Varighed 10 minutter.

Meditation 4: Sommerfuglens rejse

Sommerfuglens rejse er skøn bodyscan, hvor dit barn møder sin egen helt specielle sommerfugl, som blidt hjælper dit barn til at få en dyb ro i kroppen. I meditationen guides dit barn at til at trække sin egen energi tilbage til sig selv og derved bliver dit barn bliver bedre til at mærke sig selv og sin fysiske krop. 

Mange børn oplever at det bliver det nemmere at sove samtidig med at deres kropslig ubehag og følelser som der ellers ikke kan sættes ord på forsvinder. 

Varighed 14 minutter

Meditation 5: Tillid til at være dig

Meditationen guider dit barn til at forstærke den indre følelse af tillid. Tillid til sig selv, det som ses, høres og udtrykkes på anden vis. 

Varighed 19 minutter

Giver du dig selv og dit barn nok pauser?

Med mine meditationer til børn inviteres du og dit barn til at styrke selvomsorgen og skabe et rum hvor der er plads til blot at være tilstede uden krav, forventninger eller et tidspres. Pauser er altafgørende for ALLE mennesker, de færreste tilvælger dem dog. 

Uagtet af hvad andre gør, tænker eller siger – så er der kun en person som er ansvarlig for ens indre trivsel og det er en selv. 

Som forældre til særligt sensitive børn er det vores fineste opgave at give børnene plads til at gro og vokse sig store mens de udviklere sig til at være den skønneste udgave af dem selv. 

Meditationer til børn er en  powerfuld måde at lære dit barn allerede fra en tidlig alder om kropsbevidsthed, indre ro og den mere mindful tilgang til livet, som er den idelle måde at leve på som særligt sensitiv. 

Meditations album Skab rum til at være dig

På meditations albummet Skab rum til at være dig er der 5 skønne guidede meditationer, som åbner op for, at dit sensitive barn mærker og sanser sig selv.

Alle lydfilerne er af indadrettet karakter, så den er god til børn som kan have svært ved at mærke sig selv eller til de introverte sensitive børn som er skabt til at tanke sige selv op via alene-tid og selvreflektion. 

Meditation 1: Åndedrættet

Meditationen hjælper dit barn til at mærke åndedrættet, mærke indåndingen og udåndningen og den dybe ro som skabes ved at aktive at bruge sin vejrtrækning til at skabe indre ro.

Det mest afslappende, powerfulde og selvhelende redskab mennesker har; er åndedrættet.

Fra det sted er det meget nemmere at mærke sig selv og man er helt naturligt groundet og står stærkt i sig selv. 

Varighed 10 minutter.

Meditation 2: Det magiske lyserøde tæppe

Det magiske lyserøde tæppe skaber en dyb indre ro, tryghed og følelse af, at alting er okay, så det er trygt at sove. Den sender hurtigt og kærligt dit barn i drømmeland. Den er god at bruge, hvis dit barn har svært ved at falde til ro eller sove.

Varighed 13 minutter