Meditationer

Meditationer til børn

Giv dit sensitive barn en pause med guidet meditation.

Børn har brug for pauser. Pauser til blot at være, pause til at være nysgerrig på at mærke sig selv, sine følelser og sin krop. Der er brug for pauser til at vende blikket indad, sanse, fordybe sig i sit åndedræt og i stilheden.

Selv om du prøver at skåne dit barn, så er der input alle vegne – ting, som dit barn skal forholde sig til.

Særligt sensitive børn har ekstra gavn af de pauser, da de har ekstra svært ved at lukke omgivelserne ude. De opfanger andres kropssprog, andres følelsesmæssige tilstand og stemninger mere intenst.

Det skaber en fysisk og mental stresstilstand i både krop og sind, som påvirker trivslen i hverdagen. Den stresstilstand i kroppen kan guidede meditationer afhjælpe.

Jeg har indtalt 2 CD’er til sensitive børn i alderen 5-12 år, hvor de lærer at bruge deres medfødte evne til at slippe og til at ændre en følelsesmæssig tilstand. Det betyder, at meditationerne har en dyb og healende virkning på dit barn.

 

CD 1

Regnbuer, Magi & Kærlighed 

Indeholder 5 skønne guidede meditationer, som åbner op for et sted med magiske regnbuer, sommerfugle og pensler, som danser og leger mens de maler med lilla, røde og orange farver.

Pris 79 kr. 

Køb her

 

Meditation 1: Rejsen til regnbuernes land

En rejse over regnbuen, som sender dit barn trygt i drømmeland fyldt med en legende let energi. Det er en afbalancering af dit barns energicentre, chakraerne, som alle påvirkes af vores følelsesmæssigtilstand.

Min. 11:42

 

Meditation 2: De magiske pensler

Hjælper dit skønne barn til at få en dyb og en skøn kropsbevidsthed. Den afbalancerer det barns aura og energifelt. Alle farverne er nogle som vi har brug for at være i både fysisk og mentalt balance. Den skaber en indre ro i kroppen samtidig med en indre fornemmelse af at blive stærkere.

Min. 11:43

Meditation 3: Stemmen i mit hjerte

Forbinder dit barn med sit hjerte og den indre stemme, som hvisker til os alle. Den styrker dit barns bevidsthed om at alle svar findes i os selv. Det at lære at være stille, for det er i stilheden at vi kan høre vores indre stemme.

Min. 10:35

Meditation 4: Sommerfuglens rejse

En skøn body scan, hvor dit barn møder sin egen helt specielle sommerfugl, som blidt hjælper dit barn til at få en dyb ro i kroppen. Dit barn bliver bedre til at mærke sig selv, de fysiske kropsdele, som gøre at dit barn får trukket sin energi tilbage til sig selv igen.

Min. 14:28

 

Meditation 5: Tillid til at være dig

Meditationen fylder dit barn med tryghed til at tale, til at mærke og til at være sig selv hele vejen. Dit barn lærer at forankre en bestemt følelse i sin egen krop og derved neutralisere den følelse, som ikke bidrager til noget positivt for dig barn.

Min. 18:52

Her køber du de 5 meditationer:

Pris 79 kr.

Køb her

 

 

CD 2

Skab rum til at være dig

På denne cd er der 5 skønne guidede meditationer, som åbner op for, at dit sensitive barn mærker og sanser sig selv.

Pris 79 kr.

Køb her

Meditation 1: Åndedrættet

Den hjælpe dit barn til at mærke sig selv, mærke åndedrættet og den dybe ro, som at trække vejret bevidst skaber. Det mest beroligende og helende redskab mennesker har er åndedrættet. Det hjælper at komme fra hovedet ned i kroppen.med at være mærke sig selv.

Min. 10:40

 

Meditation 2: Det magiske lyserøde tæppe

Skaber en dyb indre ro, tryghed og følelse af at alting er okay, så det er trygt at sove. Den sender hurtigt og kærligt dit barn i drømmeland. Denne guidet healings meditation er skabt på energien fra en rosakvarts den mest kærlige og omsorgsfulde krystal.

Den er god at bruge hvis dit barn har svært ved at falde til ro eller sove.

Min. 12:43

 

Meditation 3: Puslespillet

En skøn guidet meditation, som hjælper dit barn til at genskabe den indre balance, så dit barn står stærkere i sin egen energi. Dit barn lærer at trække sin egen energi tilbage, det usynlige energifelt som alle har omkring sig selv.

De børn som rigtig gerne vil sørge for at alle har det godt, kommer nemt til at stå med et alt for åbent energifelt og bliver derved nemmere overstimuleret og følelsesmæssigt svingende.

Puslespillet skaber en dyb fornemmelse af indre styrke, ro og kropsbevidsthed.

Min. 17:40

Meditation 4:Slip andres energier

I denne skønne meditation, lærer dit barn hvordan den energi, som dræner, som skaber uro, bekymring med lethed kan slippes. Bliver dit barn nemt vil at blive drænet, så er denne meditation et hit.

Dit barn fysisk at slippe de usynlige aftryk som ligger i kroppen og de energilag som ligger uden for kroppen.

Min. 8:59

Meditation 5: Find din indre superhelt

En skøn meditation til dit barn, som lider af dårligt selvværd og som har svært ved at tro på sig selv. I den guidet meditation mærker dit barn krigers styrke og løvens mod.

Dit barn finder ud af at det også rummer mod og styrke. Modet og styrken til at være sig selv.

Min. 9:38

For at bibeholde god energi, hvor fokus er på det positive, har dit sensitive barn brug for et frirum. Dette rum skaber guidede meditationer.

Et fritum og en verden, hvor dit sensitive barn kan gå på opdagelse i sig selv.
Med nysgerrighed, og for at sanse, mærke og tage imod.
Tage imod ordene, energien og musikken.
Få pausen til at lade sig flyde hen.

Pris 79 kr. 

Køb her

 

 

Det praktiske:

Du modtager meditationerne som mp3-filer.

Du får efter betalingen sendt en mail med et link, hvorfra du kan downloade meditationerne og derved beholde dem til evigt eje.

Brugen af meditationerne:

Min anbefaling er, at du som forælder lytter til meditationerne sammen med dit barn. Så skaber I en fælles stund med nærvær og hygge – og en fælles tid, hvor dit barn sammen med dig kan få reguleret sine følelser og finde indre ro.

Det betyder, at du nemmere kan tale til den indre superhelt, når dit barn bliver usikker, eller minde om følelsen af det magiske lyserøde tæppe, når dit barn er utryg.

Hvor ofte skal mit barn lytte til dem?

Det er meget forskelligt, hvor tit jeg anbefaler at lytte til meditationerne. Alle børn er forskellige og behovet for pauser og indre ro er forskelligt alt efter hvad der sker i hverdagen.

Nogle lytter til meditationerne hver dag, andre nogle gange om ugen alt efter behov og lyst. Spørg dit barn, om det har lyst til at lytte til en meditation. Det er en kærlig påmindelse om at mærke efter i sig selv.

 

Meditationerne er tilsat healing

Mine guidede meditationer til børn er tilsat en healingsenergi.

Med mit valg af musik samt ord og energi kan dit barn slippe, samle og selvkærligt lukke sit eget energifelt. 

Dit barn vil mærke den styrkende og healende kraft i åndedrættet og den positive virkning på krop og sind.

Blidheden, styrken og kærligheden fra rosa kvartsen, som er lagt ind i et magisk lyserødt tæppe, skaber den dybeste tryghed og hjælper dit barn til at falde i søvn.

Puslespils brikkerne, hvor dit barn lærer at lukke sit energifelt, skaber den dybeste ro og fornemmelse af igen at kunne mærke hele sin krop.

 

 

Feedback:

Heidie´s stemme bringer krop og sjæl ned i gear og ind til det stille sted, der bor i os alle.

En aften, hvor børnene ikke kunne falde til ro, satte jeg Heidie´s meditation på. Overraskende hurtigt var der ro og min lille søn var langt væk i drømmeland.

Mine børn og jeg kan på alle måder anbefale Heidie´s meditationer.
Heidie´s stemme forplanter en ro i krop og sjæl, hos både voksne og børn.

Kirsten, Mor til to krudtugler

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Hvor er det en dejlig meditation. Ea ligger helt stille og lytter med
Har brugt den de sidste to aftener og hun sover inden den er færdig”.

Tusind tak. 

Mor til Ea – ⭐⭐⭐⭐⭐