Om Heidie Kosiara

 

Jeg hedder Heidie Kosiara og er særligt sensitiv. 

Hjertelig velkommen til min hjemmeside om det at være et sensitivt barn.


Jeg hjælper særligt sensitive børn til at fjerne ondt i maven, kropslige smerter som ikke har nogen anden forklaring, stress, skoleværing og dårligt selvværd.

Indgangsvinklen er legende, let tilsat lidt magi.

Jeg tilbyder dit skønne barn, muligheden for at mærke sin indre power som sensitiv – den er stor når blot den bruges rigtig.

Mærke den kæmpe styrke det er at være sig selv – stole på det som sanses. For at kunne bruge sin intuition, sin evne til at mærke efter, følge energien og letheden.


Hvem er jeg?

Jeg er en sensitiv kvinde med et stort følsomt hjerte, som ønsker at alle sensitive børn ser det, som jeg ser, når jeg kigger på dem.

Jeg ser sensitive børn som værende powerfulde, legende og magiske i deres energi. Jeg ser sensitive børn som kan forandre verden ved at være dem selv.

Jeg har selv 2 skønne sensitive drenge, som er en kæmpe inspirationskilde i mit liv. De viser mig hver dag, nye sider at se mig selv på, nye måder at se verden på.

 

Jeg er uddannet kinesiolog, Intuitiv Meditations Mentor, BørneYoga og Mindfulness instruktør. Jeg har en masse kurser og uddannelse inden for energi blandt andet inden for Access Consciousness. 


Jeg elsker Access Consciousness redskaberne som er en skøn kombination af energi, bevidst berøring og ord som skaber forandringer.

Jeg har en medfødt evne til finde ubalancerne i kroppen. Med ord, energi og leg genskaber jeg balancen og  energi flowet i kroppen.

Jeg har en holistisk tilgang til livet, det er også en naturlig del af mine sessions. Der er plads til det hele, alle følelser er tilladte.
Intet er rigtigt eller forkert.

Alt hvad vi gør i livet er blot et øjebliks valg og en naturlig læringsproces.

Jeg har selv gået vejen fra frygt, dårligt selvværd og selvkritik til at have en boblende fornemmelse i kroppen af glæde.

 

Følelsen af at være forkert 


Jeg har det meste af mit liv gjort mig selv forkert. En del af mig vidste at jeg var anderledes, når jeg så mig omkring så jeg passede ikke ind billedet. Derved lærte jeg indirekte at jeg var forkert, jeg gav ubevidst slip på en del af mig for at prøve at passe ind.

Jeg lukkede ned for min sensitivitet. Først da jeg selv fik børn fandt jeg ud af at jeg er sensitiv.

Stille og roligt fandt jeg ud af, at jeg slet ikke var forkert, en ny verden for mig åbnede sig for mig. Vejen tilbage til at mærke mig selv og stå ved den jeg i virkeligheden er.


Min erfaring med at træde ud af følelsen af at forkert, frygt og angst vil jeg gerne dele med dig og dit sensitive barn.


Jeg leger med ord, energi og muligheder.
Jeg udforsker og vender tingene på hovedet.

Det er for mig magi, at skabe en forandring der hvor det tidligere så helt umuligt ud.