Sensitiv familierådgivning

Det gode ved at få børn er, at man får sig selv i hovedet og i nakken ~Hella Joof

Er der harmoni jeres sensitive familie?

Sensitive familier i harmoni er magiske.
Forældre/børn er tæt forbundet til hinanden, nyder hinanden, følger flowet, letheden ser og sanser ting som de færreste andre mennesker gør.

Når for magien for en kort stund er forsvundet opstår frustration for alle parter. Magien erstattes af frustration, voldsom adfærd, konflikter eller så trækker det sensitive barn sig tilbage og forsøger at træde ud af verden.

Med Sensitiv familie rådgivning og Bevidst forældreskab åbnes der op for, at magien igen får plads i familien igen, at der skabes lethed, indre ro og livsglæde.
Gnisten tændes igen, der skabes ro i hele familien og I finder et nyt sted at skabe hverdagen fra.

Min indgangsvinkel som familierådgiver for sensitive familier er bevidst forældreskab, gensidig respekt og energi.
Sensitive børn har brug for kærlige voksne, som hviler i sig selv, voksne som er villige vende tingene på hovedet og skabe nye muligheder.
Voksne som gennem gensidig respekt, forståelse og en kreativ tilgang til livet, kan støtte barnet i at føle sig set og hørt.

Alle sensitive er født med evnen til at mærke andre mennesker, hos børn er denne endnu stærkere end hos de fleste voksne.
Der er energien, som det sensitive barn reagerer på.
De reagerer på det nonverbale sprog og kropssproget.

De oplever at andre børn og voksne siger en ting og gør noget andet. Ord, energien og adfærden matcher ikke hinanden.
Deres høje retfærdighedssanse får dem til at skabe en indre konflikt, stille spørgsmål ved sig selv og det som de sanser. 

Grobunden for usikkerhed og tvivl skabes.
Bevidst forældreskab fjerner, de steder hvor du som forældre ubevidst skaber tvivl og sensitivt mindreværd hos dit sensitive barn.


Det er en kærlig øjenåbner for hvor I ubevidst dræner hinanden og konflikter skabes ved at I misforstår hinandens ord og energi.
Er I som familie parat til at starte en rejse, hvor bevidst nærvær er en prioritet og sensitiviteten i jeres familie bliver jeres største styrke og gave.
Der hvor I bevidst styrker og støtter hinanden som familien.

Jeg glæder mig til at støtte Jer i at mærke efter hvad der er sandt for jeres familie. Session 90 min. Pris 1000 kr.
Forløb med 3 sessions 2400 kr. 

Du kan booke tid her:   Book din tid her

 

 

Har du brug for en session, som den  sensitive kvinde eller mand du er, så tag et kig på min anden webside for voksne sensitive:

Heidikosiara.dk