Sensitive Børn

Sensitive børn er ikke svage, sårbare eller har svært ved at passe ind. Særligt sensitive børn kommer med en gave.

Noget helt særligt og unikt.

De kommer med en information og bevidsthed om, at hverdagen for mange familier er blevet for intens. Der er for rigtigt mange familier alt for meget stress og jag.

For meget overlevelse frem for at leve og nyde hverdagen. Sensitive børn kommer med læringen om at ALT for mange mennesker går og gemmer på nogle følelser som de skal forløse og give slip på.

Mange sensitive børn har gavn af at have en hverdag som eksisterede for 50 år siden, med den nuværende menneskelig bevidsthed og indsigt i det enkelte barn.

Hverdagen går for stærkt. Mange mennesker har mere travlt med hvad andre gør, siger og tænker istedet for at mærke efter hvad føles rigtigt og sandt for mig.

Sensitive børn er det bedste trivsels baromenter du kan finde.

Trives sensitive børn i deres miljø, så trives alle.

De reagerer nemlig på ALT og ALLE. De reagerer på folks krops sprog, energi og de talte ord. Sensitive børn reagere på hvor der ikke er balance mellem ordene og energi som er omkring personen.

Har du et sensitivt barn, så har du fået et stor gave.

Du får muligheden for at rydde op i dine egne tanker og følelser og du får muligheden får at kigge på de steder i dit liv, hvor du går på kompromis med den du i virkeligheden er.

For dit særligt sensitive barn vil vise dig det.